Říjen 2007


Vanessa nebude hrát v hsm3

29. října 2007 v 16:46
Dnes to potvredil Disnay prodaction¨a tvrdí že nová herečka je o moc zajímavější než Vanessa... :(
No je to fakt škoda.......ale může si za to Vanessa......to ona nafotila svou nahou fotku, ale i tak jí mám ráda!!! Chudách Zac no tady sou náký fotky tý nový "Vanessy":

Sabrina Bryan (23)
No myslim si že je fakt stašnýá co vy napište komentík!!!

skandální fotky Vanessy!!!!! uf

29. října 2007 v 15:36
Tak tady jsou skandální fotky které se nedávno objevily na internetu!! Jsou opravdu šokující!!!!!!!!!!!!Tak se podívejte!:
!!!!!!!!!!!!!POZOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JESTLI NECHCEŠ VIDĚT VANESSU NEHOU TAK SE NEDÍVJE DOLŮ
..........................................................................................................
..................................................................................................
...................................................................................
.....................................................................
............................................................
.......................................................
...........................................
.................................
......................
...........
......
...
..
.
NEJEZDI DOLŮ
.
..
.....
............
.........................
...................................
...................................................
................................................................
..............................................................................
........................................................................................
.........................................................................................................
...................................................................................................................
TAK A JSI TAM

Photoshoot

29. října 2007 v 15:35

Photoshot 1

29. října 2007 v 15:34




na karnevalu

29. října 2007 v 15:30





fotííí

29. října 2007 v 15:21
Tady má hustýý háro!!!!

infík

29. října 2007 v 15:20
Profese herec
Datum narození: 21.02.1989
Místo narození: Brooklyn, New York, USA
Filmografia: Filmografie:
2004Chyťte tu holku (Catch That Kid) ...Austin
1999Mystery Men ...Butch
1999Galaxy Quest (Galaxy Quest) ...Young Tommy
1998Beach Movie ...Kid
1998Žoldák: Legie zkázy (Soldier) ...Johnny

malej životák

29. října 2007 v 15:18
Celé jméno: Lucas Grabeel
Datum narození: 23.11.1984
Měnší roli měl v seriálech jako třeba Veronica Mars. Role v HSM mu přinesla slávu, stejně jako u Zaca, Van a Ash... Ale stejně nepatří mezi nejpopulárnější hvězdy světa... (škoda)

foto

29. října 2007 v 15:15
Jujky tenhle psík hrál v HSM 2 (nahoře)

jako malý :)))))

29. října 2007 v 15:14

životopis!!!

29. října 2007 v 15:10

Modelka, herečka, zpěvačka

Datum narození:
02.07.1985
Místo narození:
West Deal, New Jersey
Znamení: Rak
Životopis: Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial.

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album vydá 6.2.2007

Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen



fotkyyyyyyy!!!!

29. října 2007 v 15:09

fotky1

28. října 2007 v 15:05

fotkyyyyyyyyy!!!

28. října 2007 v 15:00
vanessaannehudgens-dot-net_modeling-random4-06
vhcom_06.jpg
vhcom_08.jpg
vanessaannehudgens-dot-net_modeling2006-nyc013
vanessaannehudgens-dot-net-wearingtupperwarecynthia-2006jun-001
vanessaannehudgens-dot-net_modeling-random4-02
normal_acaprilhq05
vanessaannehudgens-dot-net_modeling-random004
vanessaannehudgens-dot-net-culvercity2006june4-07
vanessaannehudgens-dot-net-wearingtupperwarecynthia-2006jun-002
vanessaannehudgens-dot-net_modeling2006-nyc015
normal_acaprilhq09
1.jpg
normal_acaprilhq07
vanessaannehudgens-dot-net_modeling2006-nyc001
vanessaannehudgens-dot-net_modeling-random4-01
normal_acaprilhq02
vanessaannehudgens-dot-net-culvercity2006june4-05
vanessaannehudgens-dot-net-la2006mar7-006
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
002.jpg
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku


fotkyy!!

28. října 2007 v 14:22 Ashly Simpson